Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Køkken og nye toiletter i Trøjborg Lade

Trøjborg Hovedgård er ikke længere alene en bondegård. Christian Degn har nu også titel som administrerende direktør i Trøjborg Event og udlejning Aps. Helt i tidens ånd, hvor store gårde og godser satser på turisme sideløbende med landbrugsdriften. Og hvor skulle man bedre kunne det end i de smukke omgivelser på Trøjborg Hovedgård med Trøjborg Ruin som nabo.

Nye aktiviteter kræver nye investeringer, og derfor har Trøjborg Event søgt  og fået en bevilling på 286.000 fra LAG Haderslev-Tønder. Rammerne for afholdelse af koncerter, bryllupper og andre store begivenheder skal forbedres. Bevillingen skal medfinansiere etablering af køkkenfaciliteter, så der kan laves mad i forbindelse med leje af Laden, og der skal etableres flere toiletter. For dem, der kender Laden: køkkenet skal etableres, hvor der nu er disk og dametoiletter, og toiletterne skal samles og udvides, hvor der nu er herretoiletter.

Som det fremgår af JydskeVestkystens artikel går arbejdet i gang straks. Christian satser på, at toiletterne er klar til julefrokosten og køkkenet til et bryllup i slutningen af januar.
Hvis det lykkes, bliver toiletkøen kortere til de to koncerter i februar måned: Trine Therkelsen (fortsat billetter) og Lars Lilholt (udsolgt).

Christian fortæller i øvrigt, at der er stor interesse for at leje Skovhytterne til overnatning. Hytterne er placeret, så man har udsigt til Trøjborg Ruin og solnedgangen, og hvis man er heldig kan man slappe af til lyden af de økologiske kreaturers rumsteren, når de er på stald. Udover Skovhytterne udlejer Trøjborg i forvejen ferielejligheder, værelser, telt og campingvogn (eller plads til medbragt telt eller campingvogn)

 

 

 

Del på Facebook