Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Hvor er nærmeste…..?

Hvor finder jeg den nærmeste…….?

 

 

 

 

 

Afstand fra Visby til:
– Bredebro 7 km
– Højer 10 km
– Tønder 14 km
– Løgumkloster 15 km
– Flensburg 62 km
– København 317 km

Apotek Medicin bestilt hos Toftlund Apotek leveres til udlevering hos Min Købmand mod et mindre gebyr. Min Købmand har et lille udvalg af håndkøbsmedicin. (Linket kan ikke åbnes fra app, brug linket på visbynet.dk)
Badestrand Der er 10 km til stranden i Hjerpsted , som ved højvande er en lille god strand for børn.
Der er 40 km til den enorme sandstrand ved Lakolk på Rømø.
Benzintank OK-tank på hjørnet ved Min Købmand
Bibliotek Tønder Bibliotek har lokale afdelinger flere steder. Den nærmeste er Bredebro Bogcafé i Bredebro Idrætscenter. Bogcaféen har åbent nogle eftermiddagstimer mandag – torsdag. (Linket kan ikke åbnes fra app, brug linket på visbynet.dk)
Bike-station Reparationsstander til cykler er opsat foran facaden på Min Købmand
Biograf Biografen 1& 2 i Tønder
Daginstitution Visby Børnehus er en kommunal daginstitution for børn i alderen 0-6 år.
Adresse: Enklavevej 4A
El-ladestander Der er opsat en Spirii Charging Station på muren hos Min Købmand, Høybergvej 1.
Kør ind på grusparkeringspladsen.
Folkeskole Bredebro Filialskole er et tilbud til elever fra 0. – 6. klasse. Fra 7. klasse skal børnene til Løgumkloster (samme skoledistrikt), Tønder eller Skærbæk
Forsamlingshus Visby Forsamlingshus på Parkvej 1. Husets lokaler  kan lejes med og uden forplejning.(Linket kan ikke åbnes fra app, brug linket på visbynet.dk)
Genbrugsplads Skovænget 14 i Tønder. Tønder Forsynings genbrugspladser. 
Grenplads til aflevering af grene, rødder, græs og nedfaldsæbler, Høybergvej 18 b.
Hæveautomat Bredebro Sparekasses hæveautomat er indbygget i muren hos Min Købmand
Højttaleranlæg Visby Forsamlingshus stiller en transportabel højtaler med mikrofon til rådighed for Forsamlingshusets gæster og byens foreninger og institutioner. Henvendelse til formanden for Forsamlingshuset.
Idrætscenter Når aktiviteterne i Visby Idrætsforening ikke opfylder behovet, ligger de nærmeste faciliteter i Bredebro. Bredebro Idrætscenter har to haller, friluftsbad, keglebane, petanque, skydebane, fitnez-center, tennisbaner, krolf og multibane. Der er tilknyttet cafeteria og campingplads.
Kommune Visby er en del af Tønder Kommune. Rådhuset ligger i Tønder. Der er oprettet Borgerservicecenter med en ugentlig åbningsdag i Bredebro Idrætscenter.
Kulturskole Tønder Kulturskole har flere forskellige tilbud til børn og voksne. Der er linjer i musik, billedkunst, ballet, teater, musikproducer, forfatter, design og film.
Lokalarkiv Bredebro Lokalhistoriske Arkiv har til huse i Bredebro Idrætscenter. Lokalarkivets Facebookside (Linket kan ikke åbnes fra app, brug linket på visbynet.dk)
Læge Lægerne i Bredebro er et lægehus med aktuelt to praktiserende læger og skiftende uddannelseslæger.
Museum Museum Sønderjylland har flere afdelinger i Tønder og omegn: Kunstmuseet i Tønder med Vandtårnet med Wegnermøbler, Kulturhistorie Tønder, Drøhses Hus i Tønders gågade og Højer Mølle. (Linket kan ikke åbnes fra app, brug linket på visbynet.dk)
Pakker Kan indleveres hos Min Købmand.  GLS har pakkeudleveringssted hos Min Købmand (PostNord har lukket sit).
Postkasse På muren hos Min Købmand.
Sportsplads Fodboldbanen og Idrætsforeningens Klubhus har adresse på Parkvej 1b bag Visby Forsamlingshus.
I forlængelse af fodboldbanen ligger “æ multiplads” med mulighed for mange forskellige boldspil, klatring og overdækkede opholdsområder.
Svømmehal Tønderhallerne har flere haller, herunder svømmehal og spabad. Herudover er Arrild Svømmehal populær blandt mange børnefamilier. (Linket til Arrild Svømmehal kan ikke åbnes fra app, brug linket på visbynet.dk)
Sygehus Sygehus Sønderjylland har etableret flere ambulante tilbud på Tønder Sygehus.
Der er en skadeklinik med åbningstid kl. 8 -22. Du kan få taget røntgenbilleder og blodprøver.
Toilet Toilettet i Visby Park er åbent i perioden april – november.
Visby Kirkes toilet er åbent året rundt. Du finder det i den lille bygning lige uden for stendiget på den nordlige side af kirken.
Tøjindsamling Blå Kors har opstillet en container til indsamling af tøj, sko og tasker på gruspladsen øst for Min Købmand.