Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

En troubadour på Trøjborg

To kulturmonumenter i agtværdig alder mødte hinanden, da troubadour, spillemand og historiefortæller Lars Lilholt onsdag aften gav koncert i laden på Trøjborg Hovedgård.
Med sig bragte Lars sit oneman-band: pianist Kristian Fogh og lydmanden Martin, som sikrede at både musik og tekst fremstod på bedste vis.

Utroligt, at Lars Lilholt kan blive ved at fortælle nye historier, og så er der jo også rigeligt at tage af fra de mange år som spillemand. Mange sange kunne vi lytte til med genkendelses glæde, og så er der bare noget helt særligt ved at opleve sangene live og med præsentation af de historier og oplevelser, der ligger bag. Lars er troubadour helt ind i knoglerne, og hvor finder en troubadour bedre rammer end i Trøjborg Lade, – det skulle da lige være på Trøjborg Ruin.

Før koncerten havde mange benyttet sig af muligheden for at købe en lækker tapasanretning. Så var bunden lagt til en god aften. Baren kunne byde på lidt af hvert. Og skulle man af med det igen, kunne man bruge de nye toiletfaciliteter. Trøjborg Hovedgård kan levere det hele – inklusive en dejlig og imødekommende stemning.

 

 

 

Del på Facebook