Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Opbakning til Min Købmand

Bestyrelsen for Min Købmand i Visby har efter den ekstraordinære generalforsamling 27. marts udsendt forskellig information til anpartshaverne. Selvom hele 95 anpartshavere deltog i generalforsamlingen, er der brug, for at mange flere bakker op om Vores Købmand. Derfor vil information fra bestyrelsen til anpartshaverne blive lagt op på visbynet.dk, så alle har mulighed for at følge med.

Bestyrelsens mail til anpartshaverne:

Information om salg af anparter mv.

Vi vil gerne takke for en rigtig fin opbakning på vores ekstraordinære generalforsamling den 27. marts, hvor i alt 95 anpartshavere var mødt op. Der er ind til nu 31 der har givet foreløbigt tilsagn om køb af anparter for i alt 121.000kr. Stor tak til alle der har givet tilsagn!

Der var også mange der ikke var med på generalforsamlingen. Vi vil derfor stadig opfordre alle borgere i Visby og omegn til at støtte vores butik og meget gerne tegne en eller flere anparter à 1000 kr. i Visby Købmand APS.

Det kan nemt og enkelt gøres ved at udfylde vedlagte formular og aflevere den i butikken, eller sende en mail til Christiane på cmvisby@gmail.com med oplysning om antal anparter, navn, adresse og telefonnr.

Der kan tegnes anparter frem til den 17. april. Vi vil bede om indbetaling 25. april. Info sendes til de berørte.

Der vil naturligvis også være mulighed for at tegne anparter og indbetale efterfølgende, men vi har brug for at vide hvor vi står ved udgangen af denne måned.

Vi er sikker på at vi er på rette vej med butikkens drift. Vi kan se at omsætningen for sidste uge ligger hvor den skal og der arbejdes intens med at optimere butikken bl.a. ved at få vareudvalg, priser og det visuelle udtryk opdateret. Vi ønsker at butikken fremstår indbydende, så rigtig mange har lyst til at lægge deres indkøb i butikken. Det har vi hårdt brug for.

Vi ved også at vi er i en branche der er presset og at vi i de kommende år vil stå over for større investeringer i fx. i nye køleanlæg og elektronisk prismærkning. Det bliver nødvendigt for at butikken kan fortsætte. Vi er derfor rigtig glade for alle der yder en ekstra indsats i form af frivilligt arbejde og økonomisk støtte. Det har vi også hårdt brug for.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Referat Ekstraordinær generalforsamling i Min Købmand 27.03.2023
Oplæg Carsten Tribler, Dagrofa
Tegning af anparter Min Købmand – skema

 

Del på Facebook