Spring til indhold

Visbynet.dk

Visby kommer på køl

Bliv ikke bekymret, hvis du går forbi Min Købmand efter lukketid de kommende to torsdage, og du hører det ramle og skramle og ser skyggen af mennesker bag ruden. Det er bare Købmandens personale, bestyrelse og andet godtfolk, der er i gang med at installere nye køle- og frysebokse. Det bliver næppe så koldt, at frosten når helt ud på ydersiden af butikken, men varerne får det dejlig køligt og undgår pludselige temperaturstigninger fremover.

Det var behovet for udskiftning af frysere, der i sin tid fik Kvickly til at lukke sin afdeling i Visby. Takket være pasning og ekstra service har fryserne klaret endnu nogle år, men omkostninger er blevet for store. Takket være en donation fra Toosbuys Fond og godt købmandsskab af bestyrelse og personale er det nu muligt at installere nye køle- og fryseelementer.

Det er et stort arbejde. Varer skal flyttes og flyttes tilbage. Der skal skrubbes og skures på gulve og vægge. Der skal løftes og skubbes og transporteres. Min Købmand har allerede undskyldt for rodet, som uvægerligt vil følge med.
Lad os sende personalet, bestyrelsen og de andre frivillige et ekstra varmt smil i den kommende tid og takke for indsatsen.
Og giv gerne en hjælpende hånd, hvis der er brug for det.

Del på Facebook