Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Visby IF fejrede sine 101 år

Jubilæumsfesten blev udskudt på grund af corona-perioden, men man skal aldrig gå glip af en god fest, så 17. september 2022 skulle det være. Visby IF fejrede sit 100-års +++ jubilæum.

Trækplastret var en fodboldkamp mellem Visbys stolte sønner, der stillede op på holdene Visby Legends og Visby Allstars. Efter straffespark-konkurrence havde Visby Legends trukket det længste strå med en sejr på 5-3. Tredje halvleg blev laaang for begge hold.

Til børnene var der opstillet hoppeborge og boden bød på både slush-ice og andre lækkerier. I Klubhuset havde bestyrelsen lavet udstilling af gamle fotografier m.m. Arne grillede pølser til den store guldmedalje, og boden havde et godt salg.

Bestyrelsen for Visby If 2022

Anette Meier Seidelin
Ninna Præstekjær
Lau A. Møller
Iben Lundby Knudsen, forkvinde
Malene Storgaard

Visby Legends og Visby Allstars – og kampens dommer – præsenterer sig fra deres bedste sider