Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

LAND DANS på Trøjborg 2022

LAND DANS optrådte på Trøjborg Ruin 9. juni 2022, hvor en håndfuld mennesker gik rundt i en kreativ og smuk forestilling.

Fotos fra LAND DANS’ optræden på Trøjborg Ruin:

Uddrag fra LAND DANS´hjemmeside:
LAND DANS inviterer dig til at opleve Danmarks smukke landskaber og historiske ruiner, i selskab med dansere og musikere.
Tag med os på rejse ud i naturen, hvor original musik og bevægelse er inspireret af det fysiske møde med omgivelserne, og de lokale landmærkers historie.
LAND DANS illuminerer stemningen på et udvalgt sted, i en poetisk udfordring for at genopdage danske landskaber gennem enkle virkemidler; dans, bevægelse og akustisk musik.

LAND DANS skabes af lokale og internationale performere og musikere, på initiativ af den danske koreograf Pipaluk. Ny musik spilles live, med Søren Hammerlund på gamle nordiske instrumenter og Andy Benz på cello og kontrabas.
Kunstnerne arbejder med improvisation, udforsker hvordan vores menneskekroppe har forbindelse til naturens elementer, til fortidens historier, og måske fremtidens.
Vi inviterer vores publikum til sammen med os at opdage nye perspektiver, i en refleksion over sammenhængen mellem vores indre natur og vores terræn.

LAND DANS turnerer i Denmark i 2021 og 2022, med forestillinger på Sjælland, Fyn, Bornholm og i Jylland, med tak til Statens Kunstfond.