Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Præsteindsættelse i Visby Kirke

Den ene af de to præster i Brede Pastorat skal på barselsorlov, og Visby Kirke var søndag 19. september udvalgt til at være repræsentant for de syv kirker ved indsættelsen af Bjarne Hjort, der skal være vikar for Mette Backs. Bjarne blev budt velkommen til pastoratet af provsten, som i sin velkomsttale opfordrede ham til at være tro mod sig selv og være præst på lige netop den måde, der passede ham.
Sognepræst Bjarne Hjort er en erfaren herre, der med sine 70 år kunne nyde sit otium, men som i stedet varetager præstegerningen i vores område de kommende måneder. Bjarne har taget sin teologiske uddannelse i Norge, og han har mange års erfaring som fængselspræst. Søndag var det sognebørnene i Brede Pastorat, der kunne høre ham prædike over dagens tekst, og bagefter få en snak med ham over en kop kaffe og en småkage i Visby Kirkes våbenhus.
Skulle I komme i kirke en dag, hvor Bjarne Hjort står for gudstjenesten eller skulle I få brug for en snak, vil I givetvis opleve, at præsten er en præst i Visby’s ånd: naturlig at være på fornavn med, nem at snakke med og med både teologisk og litterær viden og humor.

Del på Facebook