Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Næste år findes Multipladsen i virkeligheden

Den statslige Landdistriktspulje – Liv og Land – har givet tilsagn om tilskud på op til 750.000 kr. til Multipladsen i Visby. Tak for det! Dermed er målet for indsamlingen nået.
Når Tønder Kommune forhåbentligt inden længe imødekommer ansøgningerne om landzonetilladelse og byggetilladelse, kan vi sætte spaden i jorden. ..Nja, vejret skal også lige mage sig, så planen er, at jordarbejdet udføres i marts-april måned.
Derefter kan selve Multipladsen etableres hen over sommeren. De indhentede tilbud fra leverandørerne skal lige opdateres, og med det seneste års inflation slipper vi næppe for prisstigninger. Om alt går vel (7-9-13) står Multipladsen klar til Visby Byfest 2023. Se flere tegninger af Multipladsen på hjemmesiden:  https://visbynet.dk/lokale-udviklingsplaner/lup/multipladsen-et-aktivt-og-uformelt-moedested/
Vi får brug for flere frivillige hænder, som er godt skruet på, og måske lidt maskinkraft i marts-juli måned og til plantearbejde i efteråret, så meld dig til projektgruppen, hvis du vil give en hånd med.

Del på Facebook