Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

“Visby – for livet” – vil du med i stafetten?

Jeg er blevet opfordret til at deltage i “Stafet for livet” i Skærbæk 2. – 3. september. Det vil jeg gerne, for jeg er en af dem, som takket være god kræftbehandling fortsat lever i bedste velgående.
Og jeg synes da, at Visby skal have et hold med, så derfor har jeg oprettet holdet “Visby – for livet”. Vil du med på holdet, kan du tilmelde dig på Stafet for livets Skærbæk- side via dette link. Det er ikke nogen betingelse, at du bor i Visby, men du kommer til at gå i Visbys navn. Det koster 100 kr. at deltage.

Der skal være mindst 1 person på banen (cindersbanen ved Skærbækcentret) af gangen fra lørdag kl. 12 til søndag kl. 12. Man kan gå, løbe, køre på løbehjul eller hvad man nu har det bedst med. Holdet aftaler, hvornår og hvor længe hver enkelt skal gå, og som holdkaptajn er jeg forpligtet til at udarbejde en plan. Personligt foretrækker jeg at gå, men jeg kan ikke gå 24 timer i træk, så jeg håber, at andre vil med på holdet.
Du kan finde masser af anden praktisk information HER

Jeg håber også, at nogen fra Visby

  • vil melde sig som sponsor (pr. omgang eller et fast beløb)
  • udlåne et telt eller en pavillon, som “Visby – for livet” kan have som base,
  • eller på anden måde støtte holdet og det gode formål

Mange hilsener
Alice
alice.brun@godmail.dk
tlf. 25 21 35 58

 

Del på Facebook