Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Vil du være statist i video for Trosalta?

Vi har brug for 10-20 personer, børn og voksne, som vil være statister i en lille præsentationsvideo af “Trosalta – Visbys glemte perle”, der skal optages lørdag 13. januar kl. 10 – 12. Videoen skal indgå som en del af ansøgningen til Realdanias pulje Underværker, og hvis du melder dig, skal du være indstillet på, at videoen bliver offentlig tilgængelig der og andre steder. Du skal ikke spille skuespil, men blot være dig selv.
I videoen vil vi vise, hvad der skal foregå i huset, når det er renoveret. I “Spisestuen” skal der være nogen, der strikker (medbring strikketøj), drikker kaffe/te, spiller spil (gerne børn). I “Arbejdsværelset” skal nogen bytte bøger, kigge på genbrugsting, sidde og nørkle med hobby/småhåndværk (medbring remedierne). I “Køkkenet” skal nogen køre trillebør med redskaber ud af bagdøren, sætte vand på til te, finde legetøj frem (børn, medbring gerne stylter eller andet gammeldags udelegetøj). Og så er der et par andre småting, der skal vises hist og pist.
Du kan se manuskriptet for optagelserne her: Video Trosalta – manus

Alice “styrer tropperne” på dagen, og Jimmi Møller optager og redigerer videoen. Når den er redigeret, må den højst vare 3 minutter.

Vil du være med, så meld dig til Alice på tlf./SMS 25 21 35 58, på mail alice.brun@godmail.dk eller på facebookopslaget.

Del på Facebook