Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Frivillige tog sidste tørn på Multipladsen

På en varm søndag var der igen trofaste frivillige, der mødte op på Multipladsen for at hjælpe med de sidste detaljer. Vi havde regnet med at være færdig kl.12, men i godt selskab og med mange opgaver… så blev klokken omkring 14 for de fleste. Tak for god energi, arbejdskraft, fagligt kompetente løsninger, udlån af værktøj og maskiner og for kaffe og kage til det arbejdende folk.

Pauserne var få og korte, men det lykkedes dog at samle folk til nødvendig indtagelse af væske og til kage og kølende is.

Tilskæring af fliser omkring stolper, stenmel i revner og fuger, fugesand mellem fliser, sand i playfurn-møblerne :

Forberedelse af jordområde til græssåning med udjævning og stensamling (græsset blev sået senere på eftermiddagen) og så måtte  den lille truck trækkes fri:

Flytning af byggehegn og opsætning af skilte:

Multipladsen er fortsat afmærket med minestrimler og afskærmet med byggehegn. Kommunen skal tjekke pladsens sikkerhed og give ibrugtagningstilladelse, før pladsen må bruges. Vi håber, sagsbehandlingen går hurtigt, selvom det er ferietid.
Vi forventer, at Uniqa monterer presenninger på opholdsområderne i næste uge og maler streger og anden grafik på multibanen og balanceområdet. Herefter mangler der kun plantning af buske bag opholdsområderne, som først kan udføres i efteråret.

Del på Facebook