Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Hatteteater – for børn og gamle

Hatteteater – for børn og gamle

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
04/10/2022
09:30 - 10:30

Lokation
Visby gamle skole

Kategorier


Som led i Kulturdagenes program inviterer Visby Børnehus, Visby Kultur- og Aktivitetscenter med økonomisk støtte fra Kulturelt Forum til Hatteteater for børn i alderen 3-10 år og bedsteforældre og andre gamle. Arrangementet afholdes i Multisalen på Visby gamle skole.

Historiefortæller Asger Rasmussen fra det århusianske børneteater HonningBanden præsenterer en unik forestilling med børn i hovedrollerne. Det er overraskende, poetisk, fantasifuldt, somme tider lidt uhyggeligt, men altid morsomt og underholdende … – også for publikum! Hatteteater er et professionelt improvisationsshow med hatte, børn og historier!

På scenen hænger 20 forskellige hatte. En gruppe børn fra publikum inviteres op på scenen.

Her vælger de hver sin hat og en rolle som de synes passer til lige netop den hat. Så kan forestillingen begynde. Med hjælp fra publikum og børnene på scenen opstår den ene vanvittige historie efter den anden, når historiefortælleren improviserer sjove teaterstykker med udgangspunkt i børnenes roller. Og der er nye børn og måske (?) nye roller med i hver historie.

Oplev drager, hekse, feer, trolde, prinser, prinsesser, spøgelser, tyve, mariehøns, edderkopper, løver, trolde, soldater, politibetjente, riddere rockere, krokodiller, rummænd, landmænd, fine damer og mange flere. I nye forklædninger og samarbejde på tværs af køn, alder og rollevalg!

Med respekt for det enkelte barns grænser.

Hatteteater er kreativ teaterleg for og med børn i alderen 3-10 år. Og det er sjovt at overvære for både ældre søskende, forældre og alle andre med hang til teater med grinegaranti.

Læs mere her: https://honningbanden.dk/

Del på Facebook