Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Visby Lokalråd får ny forperson

Efter mange års frivilligt arbejde for Visby har Trille Jacobsen besluttet at træde ud af Visby Lokalråd for at bruge sin energi og kræfter på andre ting. Vi takker Trille for hendes store indsats, engagement, idérigdom og entusiasme for at skabe fortsat udvikling med udgangspunkt i de mange kvaliteter vi har i vores lille lokalsamfund. Visby er et godt sted at bo, og andre skal vide, at det er et godt sted at flytte til. Trille har med stor kærlighed til Visby Park – Pastor Møllers Have – været en af drivkræfterne bag dens fortsatte udvikling med etablering af shelterplads, hjertesø med naturkasse, Trosalta-søen og aktiviteter til fremme af biodiversitet som etablering af kvashegn og opsætning af uglekasser. Med “de røde skamler” og udarbejdelse af Lokal Udviklingsplan er der skabt gode rammer for den fortsatte udvikling af Visby med inddragelse af alle os, der bor her.
Tempoet har været højt de seneste år, hvilket alle vil kunne erfare, når Lokalrådet i september inviterer til borgermøde med orientering om afsluttede eller igangværende projekter og drøftelse og prioritering af de næste opgaver.

Lokalrådet har valgt Else Jespersen som ny forperson. Else har også været med i lokalrådsarbejdet i mange år, og hun har i forvejen andre frivillige poster blandt andet som formand for Visby Forsamlingshus. Tak til Else for at påtage sig også dette hverv.

På billedet af Visby Lokalråd står Else yderst til venstre og Trille ved siden af hende i bagerste række.

Del på Facebook