Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Visby Cykelklub kørte Hærvejsløb

Lørdag deltog 10 medlemmer af Visby Cykelklub i DGI’s store motionscykelløb Hærvejsløbet. Løbet er  kommet ind under Tour de France-hatten som “L’Etape Denmark by Tour de France”, så derfor kunne man møde både den gule Tour-farve og djævelen.
Som løbets navn angiver følger ruten nogenlunde den gamle hærvej fra Flensborg til Viborg – og med ruter også nordfra. Visby Cykelkub deltog i strækningen Vejen – Viborg, 160 km i et noget mere kuperet terræn end vores egn kan byde på. En smuk tur i perfekt vejr og med gode depoter undervejs, hvor kroppen kunne få et tilskud til den videre fart.
Viborg var slutstation for både cyklister, mountainbikere og vandrere. Der var feststemning på pladsen, hvor de flere tusinde deltagere samledes efter at have gået eller cyklet den sidste del af strækningen gennem byen på en rød løber.

Visby Cykelklub deltager i flere arrangementer i løbet af året. Det næste er de lokale cykelklubbers Tour de France rundt i kommunen i den første uge af det rigtige Tour de France. Hovedaktiviteten i cykelklubben er cykelturene tirsdag, torsdag og søndag i cykelsæsonen og søndagsture på mountainbike om vinteren. Klubben har aktuelt ca. 45 medlemmer. Har du lyst til at være med, skal du henvende dig til cykelklubbens formand Åge Madsen.

Fotos fra starten i Vejen:

 

Fotos fra ankomsten til Viborg:

 

Del på Facebook