Træningshold i Multisalen – voksne

Mit navn er Bengta og jeg er fysioterapeut med egen lille klinik i Skærbæk. Jeg har de sidste 3 år haft træningsholdet i Visby onsdag aften og ville lige fortælle lidt om, hvad det egentlig er vi gør 😊
Vi træner meget helhedsorienteret og med mål om at styrke hele kroppen, øge mobiliteten og samtidig få pulsen op. Niveauet er tilpasset hver enkel da man selv bestemmer intensiteten. Hvis man har en (eller flere) problematik (-er) som f.eks. rygsmerter, problemer med en skulder el.l. vil jeg altid tage hensyn til dette og tilpasse øvelserne.
Bare sig til.
Desuden er der selvfølgelig meget fokus på kvaliteten og jeg vil gerne hjælpe hvis der er nogle fys-relaterede spørgsmål.
Vi starter op igen onsdag i uge 33 (d 18/8/21) og træner fra kl. 18.30-19.30.
Alt efter efterspørgsel, vil jeg enten lave et mix hold eller både kvinde-hold (fra 18.30-19.30) og et herre-hold (fra kl. 19.30-20.30).
Pris: 800 kr. for 10 gange
Kontakt mig gerne hvis du er interesseret eller har spørgsmål 💪
Mail: bengta@bbfys.dk eller mobil: 81732011

Læs mere på www.bbfys.dk
Share on facebook
Del på Facebook