Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Teknik- og Miljøudvalget på Visby gamle skole

Tirsdag var en travl dag på Visby Skole. Mens stolegymnastikholdet trænede i den ene ende af multisalen, blev der stillet op til møde i den anden ende. Tønder Kommunes Teknik- og Miljøudvalg havde valgt at  afholde dagens to møder i multisalen på Visby gamle skole, så de kunne slutte af med en rundvisning i bygningerne. De var inviteret af Projektgruppen Visby gamle skole, så politikerne selv kunne se standarden af de bygninger, der foreslås indrettet til Børnehuset. Samtidigt kunne projektgruppen fortælle om foreningernes behov for fortsat at have lokaler til rådighed.
Den gamle gymnastiksal og halvtaget har en central rolle. Kommunens forvaltning foreslår, at gymnastiksalen ombygges til to småbørnsgrupper og at der indrettes garderobe under halvtaget. Projektgruppen finder denne løsning alt for dyr og alt for dårlig og argumenterede under rundvisningen for, at gymnastiksalen rives ned, og at der bygges nyt.
Forvaltningen forventer at forelægge en anlægssag til den første politiske behandling i maj måned. Det vil vise sig, om projektgruppens argumenter og rundvisningen har gjort indtryk på politikerne.

 

Del på Facebook