Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Nu får vi vores cykelsti til toget!

Mange af jer har hørt det eller læst det i avisen, men en god nyhed kan man ikke få for tit:
Tønder Kommunes Teknik- og Miljøudvalg har på deres møde 15. august indstillet, at der etableres en cykelsti mellem Visby by og Visby Station. Indstillingen forelægges for Økonomiudvalget i morgen og behandles herefter i Kommunalbestyrelsen inden månedens udgang. Vi forventer, at der begge steder vil lyde et ja, så TUSIND TAK TIL TØNDER KOMMUNE.

Projektet har et par gange uden held været indstillet til den statslige cykelstipulje, så nu afholder kommunen selv udgiften. Forarbejdet indledes i år, så vi i 2024 kan indvi cykelstien. Det bliver en god dag!
Forvaltningen har i flere år givet cykelstien høj prioriteret og har lavet en meget fin beskrivelse, som besvarer mange spørgsmål. Læser du den, vil du se, at der ikke alene er tale om en cykelsti.
Du kan læse forvaltningens bilag her: TK Cykelpuljeansøgning – Vi vil cykle til toget

Der er tidligere offentliggjort materiale om cykelstiprojektet på visbynet.dk, da trafiksikkerhed var et indsatsområde i den lokale udviklingsplan 2022. Link til siden HER

Tvivler du somme tider på, at det kan betale sig at lave frivilligt arbejde, så er her et godt eksempel på, at det nytter noget.

Del på Facebook