Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Lune lopper og franske hotdogs i Visby

Den lille fyr er på vej hjem efter at have gjort et godt køb på loppemarkedet ved Min Købmand lørdag formiddag. Seks boder var der stillet op med alskens gode sager. Lotte havde tømt sit klædeskab, Anette solgte ud af alt til babyer og småbørn, og Johannes loft er nok utømmeligt.  Andre solgte glasvarer, perler, øreringe og hvad hjertet ellers kan begære.
Min Købmand havde flagene ude og gode tilbud, og ved middagstid var der god efterspørgsel efter franske hotdogs og pizzasnegle. Studenterne hoppede af lastvognen for at hente nye forsyninger af isterninger til afkøling af drikkevarer på deres videre færd i sommervarmen.
Bagerst på pladsen står de vilde sommerblomster i fuldt flor og lyser op.

Det var første loppemarkedsdag i samarbejde mellem Min Købmand og Visby Lokalråd, og en formiddag hvor der også var lejlighed til at hyggesnakke over og mellem boderne eller ved købmandens bord-bænkesæt.  Vi glæder os til at se flere boder og flere besøgende næste gang.
Lisbeth Linnet er klar til at tage mod bestillinger på bod til næste loppemarked lørdag 20. juli kl. 10. Tilmelding til Lisbeth på tlf./SMS  2141 2378. Betaling til Lokalrådets konto i Sparekassen Bredebro reg. nr.9827 konto nr. 882 00 19645.
Der er plads til 15 boder, og du skal selv medbringe bord og eventuel stol. En bod koster 50 kr., som går til Visby Lokalråds aktiviteter for byen.

Del på Facebook