Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

Grenpladsen er til G-R-E-N-E og andet almindeligt haveaffald

Den kommunale grenplads på Høybergvej er beregnet til oplagring af grene, hvis vi gerne vil have dem væk fra vore haver. Pladsen er hverken beregnet til halm, plastik, mursten, jord, rør eller andet materiale fra haver og grunde. Hvis grenpladsen bliver anvendt til andet end grene, græs, rødder, nedfaldsfrugt o. lign., er der en risiko for, at kommunen vælger at lukke pladsen. Det vil være træls for os i Visby. Du kan se en god beskrivelse af, hvad man må og ikke må aflevere på Tønder Forsynings hjemmeside.

Derfor valgte Flemming Hermann og Leif Jacobsen for et par uger siden at udføre frivilligt arbejde af ren pligt og ikke lyst. En eller flere personer havde valgt at bruge grenpladsen til aflæsning af træstubbe, sveller, presenning med mere, og det påtog Leif og Flemming sig så at fjerne. Stubbe hører under kategorien “rødder og stød” og må faktisk godt afleveres på pladsen, men det andet må ikke.

Ser du nogen bruge grenpladsen til andet end grene og andet almindeligt haveaffald, så gør venligst vedkommende opmærksom på, at det skal afleveres andre steder. Måske ved de det ikke i forvejen.

Del på Facebook