Spring til indhold

Visbynet.dk

Borgermøde i Visby 15. september

Kan du huske de røde taburetter? Meget vand er løbet i Sejersbækken, siden de stod rundt i byen. Vi har blandt andet afholdt to borgermøder om Visbys lokale udviklingsplan i henholdsvis oktober 2021 og februar 2022.

Vi håber mange borgere i Visby Sogn vil deltage i det næste borgermøde, der afholdes i Visby Forsamlingshus torsdag 15. september kl. 17.30 – 20.30. 
Tilmelding på SMS eller telefon 25 21 35 58 eller e-mail: kontakt@visbynet.dk senest 7. september.
Max 100 deltagere.

Mødet tilrettelægges som mødet for knap et år siden, da det var en god oplevelse for deltagerne: snakke i grupper på tværs af alder og personligt kendskab, gratis spisning og endda samme menu: Andreas spaghetti bolognese med salat. Øl og sodavand kan købes, postevand og kaffe er gratis.

Fotos fra tidligere møde:

Den lokale udviklingsplan er ikke lagt på hylden, men trives i bedste velgående, hvad du vil kunne høre om på borgermødet. Vi vil fremover afholde et borgermøde med gratis fællesspisning hvert efterår, hvor vi giver en status for de igangsatte projekter og aktiviteter og sammen vælger, hvad vi skal prioritere som fælles Visby-projekter det kommende år.

Du kan finde den aktuelle lokale udviklingsplan for Visby her på hjemmesiden.
Her ligger også idékataloget med de mange gode forslag, som der ikke blev plads til i første omgang, men som kan genoptages sammen med nye idéer.

 

Del på Facebook