Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

UDSOLGT Koncert med Trine Therkelsen

UDSOLGT Koncert med Trine Therkelsen

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
01/02/2024
19:00 - 21:30

Lokation
Trøjborg Hovedgård

Kategorier


Oplev Trine Therkelsen i Laden på Trøjborg Hovedgård
Trine Therkelsen er 27 år og har de sidste to år haft god medvind, siden hun i marts 2020 under corona-nedlukningen åbnede sine vinduer og sang ud til sin gård.
Nu kan du opleve hende i virkeligheden i Trøjborgs smukke gamle lade.
Om Trine
Trine er blevet landskendt for sin smukke stemme og ikke mindst sangen ”Vågne Med Dig”, der har rundet 2,3 millioner streams på Spotify. Trine har en følgerskare på over 30.000 mennesker på Instagram, der følger med i hendes musikalske rejse, og hun deler, ud over hendes mange sangvideoer, flittigt ud af sin personlige historie med sårbarhed og usikkerhed.
Trines sange om kærlighed og sårbarhed har manifesteret hende på den danske musikscene gennem de seneste år. I efteråret 2022 udkom hendes akustiske EP “Hungerhjerte”, som fik en ganske flot modtagelse. Trines fortolkninger og egne sange tager danskerne så godt imod, at samtlige af hendes koncerter på hendes tournéer i både 2022 og 2023 var komplet udsolgte. Hun har for alvor bevist sit værd som en uundgåelig, etableret artist på den danske musikscene.
At Trines fortolkninger har fået flere millioner visninger på de sociale medier på ganske kort tid, gav Trine idéen om at spørge hendes publikum og følgere hvilke sange, hun skal have med på sætlisten til koncerterne. Man kan derfor forvente stor interaktion og indlevelse i publikums egne sangønsker.
I efteråret 2023 udgiver Trine albummet ”Sange Om Livet”. Her fortolker og indspiller hun de mest populære sange fra højskolesangbogen med Lucas Pinarbasi på guitar, heriblandt ”Pianomand”, ”Vårvise” og ”Fortabt er jeg stadig”.
Hun synger også udvalgte af disse sange fra albummet til koncerten.
Billet
Udsolgt
Del på Facebook