Spring til indhold

Visbynet.dk

Søg
Close this search box.

æ multiplads – nu med hække

Hvis du kan huske de oprindelige tegninger af Multipladsen, kan du måske også huske, at der var tegnet hække rundt om opholdsområderne. De hække kan du nu nu se i virkeligheden, – og det ser ret godt ud.

Projektgruppen har valgt at plante kirsebærlaurbær, sorten Etna, som er er stedsegrøn busk, der kan læ året rundt. De 100 hækplanter har en højde på 120 cm, så hækken er hæk fra starten. Nogle enkelte planter er sat som buske i forlængelse af petanquebanen, så der skabes visuel sammenhæng mellem de to områder og der lukkes lidt af mod Krovej.

Leif og Trille påbegyndte arbejdet i fredags, hvor Leif gravede planterender og Trille flyttede jord og sand. Lørdag gik selv plantearbejdet i gang og det var afsluttet ved kaffetid. Leverandøren har udarbejdet detaljerede anvisninger for plantningen. Planterne skulle vende rigtigt, da de var klippet på de to ydersider (hvilket var en udfordring i starten), de skulle stå med en bestemt afstand, tilføres den “møglækre jord fra Thy” og have riiiigeligt med vand. Regnen fra oven er derfor meget velkommen, men der er fortsat brug for ekstra vanding, jord og gødskning de kommende år.

 

Del på Facebook